Överkurs för veckan!
Städa ugnen!
Baka något gott efteråt som lön för mödan. Städa först, baka sen!
Ett tips för ugn: Använd varmluft så lite som möjligt när ni har mat i ugnen, det flyger omkring fett och smutsar ner alldeles i onödan. Och fort går det också.
Använd varmluft när ni bakar bröd och kakor, dessa är ju mer känsliga för ojämn temperatur.
Baka något gott efteråt som lön för mödan. Städa först, baka sen!
Ett tips för ugn: Använd varmluft så lite som möjligt när ni har mat i ugnen, det flyger omkring fett och smutsar ner alldeles i onödan. Och fort går det också.
Använd varmluft när ni bakar bröd och kakor, dessa är ju mer känsliga för ojämn temperatur.
Kommentarer
Postat av: Maken
Och som make känns det inte helt fel att glufsa i sig rosa specialmaränger. Men hallonsockerkakan med chikladglasyr...kunde haft annan glasyr.
Trackback